Практика екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Екологічний менеджмент - частина загальної системи корпоративного управління, яка володіє чіткою організаційною структурою і має на меті досягнути положень, зазначених в екологічній політиці за допомогою реалізації програм з охорони навколишнього середовища. Environmental Management - part of the overall system of corporate governance, which has a clear organizational structure and aims to achieve the provisions specified in environmental policy by implementing programs to protect the environment.

Опис

Ключові слова

кафедра економіки і права, харчова промисловість, екологічний менеджмент, environmental management, food industry

Бібліографічний опис

Штанько, Л. О. Практика екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості / Л. О. Штанько / Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 324-326.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced