Шляхи підвищення адгезійно-когезійних властивостей мясної сировини з курчат-бройлерів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Процес реструктурувати шматкової м’ясної сировини базується в основному на її адгезійно-когезійних властивостях. Адгезія, або іншими словами, липкість, є властивістю, характерною ддя поверхневих шарів м’яса, а когезія - внутрішня характеристика м’язової тканини, зумовлена хімічним зв’язком між складовими її частинами (атомами, іонами) та молекулярною взаємодією.

Опис

Ключові слова

кафедра технології молока і молочних продуктів, курчата-бройлери, адгезійно-когезійні властивості, мясна сировина, мясное сырье, цыплята-бройлеры, адгезионно-когезионные свойства, raw meat, Chicken Broilers, adhesive-cohesive properties

Бібліографічний опис

Усатенко, Н. Ф. Шляхи підвищення адгезійно-когезійних властивостей мясної сировини з курчат-бройлерів / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, А. В. Тимчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали Другої Міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 17-18.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced