Неруйнівний метод визначення консистенції м'яса
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано використовувати неруйнівний інструментальний метод визначення консистенції м’яса і м’ясних продуктів. Такий підхід має очевидні переваги: можливість використання одного зразка для декількох випробувань, а отже, економія досліджуваного матеріалу, можливість розробки експрес-методів контролю якості продукту, збереження його цілістності при контролі. A tool to use non-destructive method for determining the consistency of meat and meat products. This approach has obvious advantages: the ability to use a single sample for multiple tests, and thus saving the test material, the ability to develop rapid methods of quality control of the product, maintaining its integrity under control.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра екології та екоменеджменту, м’ясні продукти, консистенція м'яса, meat products, texture of meat
Бібліографічний опис
Коваль, О. А. Неруйнівний метод визначення консистенції м'яса / О. А. Коваль, В. С. Гуць // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 62-63.