Дослідження дисперності сушеного м’яса
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним з фізичних методів консервування м’яса є сушіння, що спрямоване на отримання продукту тривалого зберігання за максимального збереження їх вихідної якості без додавання консервантів. Сушене м'ясо являє собою концентрат різних біологічно активних речовин. One of the natural methods of preserving meat is dry that aims for long-term storage of the product at the maximum to preserve their original quality without any preservatives. Dried meat is a concentrate of various biologically active substances.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра експертизи харчових продуктів, дисперність, сушене м’ясо, dispersion, dried meat
Бібліографічний опис
Євлаш, В. В. Дослідження дисперності сушеного м’яса / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. Є. Максименко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 42.