Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Однією з причин розробки багатокомпонентних розсолів для ін’єктування солених виробів є цілеспрямоване регулювання функціонально-технологічних властивостей сировини з метою поліпшення її реологічних властивостей та надання високих органолептичних показників шинковим виробам. One reason for the development of multi inyektuvannya brine salt products are targeted regulation of functional and technological properties of raw materials in order to improve its rheological properties and provide high organoleptic characteristics shynkovym products.

Опис

Ключові слова

розсол, шинкові вироби, багатокомпонентні суміші, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, brine, ham products, multicomponent mixtures

Бібліографічний опис

Лоскутова, К. С. Використання багатокомпонентних сумішей в складі розсолів для ін’єктування шинкових виробів / К. С. Лоскутова, І. І. Кишенько // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 61-62.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced