Інформаційні технології проектування обладнання у процесах подрібнення м’яса
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Процеси подрібнення м’яса, що реалізуються у м’ясорізальних вовчках, можна розділити на таки основні технологічні операції: транспортування (або нагнітання); різання; екструзія; пресування. The process of grinding meat sold in myasorizalnyh Gyroscopes can be divided into the same basic technological operations: transportation (or discharge); cutting; extrusion; pressing.
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, проектування, подрібнення м’яса, інформаційні технології, designing, grinding meat, informational technologies
Бібліографічний опис
Штефан, Є. В. Інформаційні технології проектування обладнання у процесах подрібнення м’яса / Є. В. Штефан // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 35.