«Винний етикет» та акустична система для покращення смакових якостей вина

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Щоб зацікавити споживача своєю продукцією винороби вигадують все більш цікавіші способи покращення смакових якостей вина. Одним із таких виноробів-дослідників є австрієць Маркус Бахман, який зауважив, що смакові якості вина помітно покращуються, якщо протягом періоду його дозрівання в погребі звучить музика. For consumers interested in their products winemakers come up with more interesting ways to improve the taste of wine. One such wine-makers and researchers are Austrian Markus Bachmann, who said that the taste of the wine significantly improved if during the period of his maturation cellar in the music.

Опис

Ключові слова

якість вина, винороби, еногастрономія, quality wines, wine, enohastronomiya, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Залєвська, Н. П. «Винний етикет» та акустична система для покращення смакових якостей вина / Н. П. Залєвська // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 146-148.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced