Удосконалення підготовки води для виготовлення пари у пивоварній промисловості

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Удосконалена технологія водопідготовки для виробництва пари з використанням Н-катіонування, дегазації з видаленням утвореної вільної вуглекислоти та Na-катіонування дозволяє отримати більш якісні воду, пару і конденсат пари, зменшити витрати енергоресурсів та гарантувати стабільну роботу парових котлів. Advanced water treatment technology for steam production using N-cationization, decontamination removing free carbon dioxide formed and Na-cationization can get better quality water, steam and condensate vapor, reduce energy costs and ensure the stable operation of steam boilers.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пивоварна промисловість, підготовка води, виготовлення пари, production of steam, brewing industry, water treatment

Бібліографічний опис

Кошова, В. Удосконалення підготовки води для виготовлення пари у пивоварній промисловості / В. Кошова, А. Куц // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 120-121.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced