Шляхи оптимізації структури споживання води у бурякоцукровому виробництві
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Впровадження запропонованих способів водопідготовки та водоочищення у виробництво дозволить значно покращити показники якості технологічних вод, мінімізувати або повністю виключити споживання свіжої води з природних водоймищ, і відповідно, суттєво знизити негативний вплив цукрових заводів на навколишнє природне середовище. Implementation of the proposed methods of water treatment in production will significantly improve the quality of process water, minimize or completely eliminate the consumption of fresh water from natural reservoirs, and therefore significantly reduce the negative impact of sugar factories on the environment.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології і мікробіології, бурякоцукрове виробництво, водопідготовка, вода, водоподготовка, свеклосахарное производство, beet sugar production, water, water treatment, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Гусятинська, Н. Шляхи оптимізації структури споживання води у бурякоцукровому виробництві / Наталія Гусятинська, Тетяна Чорна // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 18-19 листопада 2015 р. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. – С. 122-123.