Шляхи оптимізації харчування військовослужбовців України
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасні умови життєдіяльності військових, особливо в зоні АТО, зі значними фізичними і нервово-психічними навантаженнями, постійними стресовими ситуаціями, фізичними і моральними втратами, висувають до фізичного стану військових надзвичайно високі вимоги, викликають істотну перебудову метаболічних процесів в органах та системах, що в сукупності ставить організм військовослужбовця на межу, а іноді й за межу функціональних можливостей. Це не лише ослаблює наших солдатів, а й часто веде до розвитку різних захворювань. Modern living conditions of the military, particularly in the area of ATU with significant physical and neuro-psychological load, constant stressful situations, physical and moral losses put forward to the physical state of war is extremely demanding, causing substantial restructuring of metabolic processes in organs and systems, all of which soldier puts the body on the line, and sometimes the limit functionality. This not only weakens our soldiers, but often leads to the development of various diseases.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, військовослужбовці, оптимізація, харчування, военнослужащие, оптимизация, питание, optimization, food, military
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Шляхи оптимізації харчування військовослужбовців України / Г. О. Сімахіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 11-13.