Міні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесу

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво пива в міні-броварнях ресторанного типу і його реалізація безпосередньо в закладах є безумовно прибутковим бізнесом, хоча потребує значних зусиль і має свої особливості. Встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє забезпечувати широкий асортимент сортів пива та контролювати якість на всіх стадіях його виробництва. Production of beer in the mini-brewery restaurant type and its implementation directly to the institutions is certainly a lucrative business, but takes a lot of effort and has its own characteristics. Installing mini-breweries in institutions of restaurant facilities can provide a wide range of beers and quality control at all stages of production.

Опис

Ключові слова

міні-броварні, пиво, ресторанний бізнес, beer, mini-breweries, restaurants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бортнічук, О. В. Міні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесу / О. В. Бортнічук, Є. С. Лазоренко, В. В. Цирульнікова // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 161-163.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced