Інноваційні технології у пакуванні сирів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Процес пакування є важливим етапом формування споживних властивостей сирів. Сучасні методи і технології пакування дозволяють донести до споживача якісну продукцію, споживні властивості якої зберігаються довше, разом з меншими втратами виробників продукції. The process of packaging is an important step in the formation of consumer properties of cheese. Modern packaging methods and technologies to allow customers to bring high-quality products, consumer properties are kept longer, with fewer losses producers.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, пакування, інноваційні технології, сир, packaging, cheese, innovative technologies
Бібліографічний опис
Рябченко, Н. О. Інноваційні технології у пакуванні сирів / Н. О. Рябченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 153-154.