Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, фруктова начинка, мафіни, restaurant management, fruit filling, muffins

Бібліографічний опис

Пасічник, О. В. Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства / О. В. Пасічник // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 197-199.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced