Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт».
Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, фруктова начинка, мафіни, restaurant management, fruit filling, muffins
Бібліографічний опис
Пасічник, О. В. Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства / О. В. Пасічник // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 197-199.