Моніторинг якості стисненого повітря - шлях до підвищення ефективності виробництва

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Відповідно до вимог якості очищення стисненого повітря, що використовується в харчовій промисловості, встановлено, що в сучасних технологічних лініях виробництва харчових продуктів потрібно проводити моніторинг його якості. According to the requirements of quality cleaning of compressed air used in the food industry, found that modern technological lines of food production need to monitor its quality.

Опис

Ключові слова

кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, ефективність виробництва, моніторинг якості, стиснене повітря, compressed air, production efficiency, quality monitoring

Бібліографічний опис

Якимчук, М. В. Моніторинг якості стисненого повітря - шлях до підвищення ефективності виробництва / М. В. Якимчук, О. М. Гавва, В. Б. Захаревич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 168-170.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced