Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробленню харчових концентратів перших та солодких обідніх страв швидкого приготування на основі екструдатів крохмалю різного походження.
The dissertation is devoted of scientific substantiation and elaboration of food concentrates first and sweet dishes instant cooking lunch based on exstruded starch of of various origin.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, перші та солодкі обідні страви, екструдований крохмаль, харчоконцентрати, first dining meal, extruded starch, food concentrates
Бібліографічний опис
Пічкур, В. Я. Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідніх страв : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.01 «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів» / Пічкур Віталій Яковлевич. - К., 2016. - 23 с.