Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження пробіотичних властивостей S. boulardii та потенційне використання їх як основу пробіотика є перспективною розробкою для фармацевтичної галузі, що пов’язано з відсутністю патогенності дріжджів даного виду та наявністю ряду кардинально нових позитивних ефектів на організм людини. research probiotic S. boulardii properties and potential use as a basis probiotic is a promising development for the pharmaceutical industry, due to the lack of pathogenicity of the yeast species and the presence of a number of fundamentally new positive effects on the human body.

Опис

Ключові слова

пробіотичні властивості, Saccharomyces cerevisea var. boulardii, кафедра біотехнології і мікробіології, пробиотические свойства, Saccharomyces cerevisea var. boulardii, probiotic properties, Saccharomyces cerevisea var. boulardii

Бібліографічний опис

Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799 / К. Найда, С. Старовойтова, М. Фоміна, К. Ткаченко // Наукові здобитку молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студенів, 13-14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – С. 429.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced