Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження пробіотичних властивостей S. boulardii та потенційне використання їх як основу пробіотика є перспективною розробкою для фармацевтичної галузі, що пов’язано з відсутністю патогенності дріжджів даного виду та наявністю ряду кардинально нових позитивних ефектів на організм людини. research probiotic S. boulardii properties and potential use as a basis probiotic is a promising development for the pharmaceutical industry, due to the lack of pathogenicity of the yeast species and the presence of a number of fundamentally new positive effects on the human body.
Опис
Ключові слова
пробіотичні властивості, Saccharomyces cerevisea var. boulardii, кафедра біотехнології і мікробіології, пробиотические свойства, Saccharomyces cerevisea var. boulardii, probiotic properties, Saccharomyces cerevisea var. boulardii
Бібліографічний опис
Пробіотичні властивості Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799 / К. Найда, С. Старовойтова, М. Фоміна, К. Ткаченко // Наукові здобитку молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студенів, 13-14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – С. 429.