Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена обґрунтуванню та удосконаленню технології зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантів.
Dissertation is devoted to the development of elements of storage technology parsley on the basis of agrarian hydrogel and antioxidants.
Опис
Ключові слова
аграрний гідрогель, хлорофіліпт, зелень петрушки, зберігання, ionol, chlorophyllipt, parsley, storage, agrarian hydrogel
Бібліографічний опис
Кулик, А. С. Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13 «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів» / Кулик Аліна Степанівна. - Київ, 2016. - 24 с.