Лікопін - важлива складова якісного та корисного харчування
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, лікопін, якість, користь, ликопин, lycopene, quality, benefit
Бібліографічний опис
Заєць, В. А. Лікопін - важлива складова якісного та корисного харчування / В. А. Заєць, Л. П. Нещадим // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 46-48.