Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, харчова продукція, пробіотики, якість, food products, probiotics, quality

Бібліографічний опис

Арсеньева, Л. Ю. Якість харчової продукції з пробіотичними властивостями / Л. Ю. Арсеньева, К. В. Курпілянська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 90-92.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced