Прогнозування мікробіологічного псування харчових продуктів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові продукти, термін придатності, мікробіологічне псування, food products, expiration date, microbiological spoilage, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Прогнозування мікробіологічного псування харчових продуктів / Н. О. Рябченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 152-154.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced