Прогнозування мікробіологічного псування харчових продуктів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчові продукти, термін придатності, мікробіологічне псування, food products, expiration date, microbiological spoilage, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рябченко, Н. О. Прогнозування мікробіологічного псування харчових продуктів / Н. О. Рябченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 152-154.