Food safety management

Ескіз

Дата

2014

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Regulatory bodies have swung into action with stricter regulations and harsher penalties for non-compliance, while consumers have become more aware and vigilant about signs of unsafe food. Регулюючі органи вже приступив до дій з більш жорсткі правила і суворі покарання за недотримання, в той час як споживачі стали більш обізнаними і пильними про ознаки неякісного продовольства. Регулирующие органы уже приступило к действиям с более жесткие правила и суровые наказания за несоблюдение, в то время как потребители стали более осведомленными и бдительными о признаках некачественного продовольствия.

Опис

Ключові слова

food safety, management, безпека харчових продуктів, управління, безопасность пищевых продуктов

Бібліографічний опис

Gevlich, Y. Food safety management / Y. Gevlich / Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 321-323.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced