Шляхи підвищення харчової цінності помадних цукерок

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

помадні цукерки, збагачувачі, харчова цінність, кафедра технології оздоровчих продуктів, помадные конфеты, обогатители, пищевая ценность, fondant candy, dresser, nutritional value

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Шляхи підвищення харчової цінності помадних цукерок / А. О. Башта, H. С. Чернишенко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. — К. : НУХТ, 2015. — С. 195-197.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced