Biotechnology and food safety

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

biotechnology, food safety, biotech-derived ingredients, nutritional value, біотехнології, безпека харчових продуктів, інгредієнти біотехнологічного походження, харчова цінність, кафедра іноземних мов професійного спрямування, пищевая ценность

Бібліографічний опис

Martynuk, A. Biotechnology and food safety / A. Martynuk, H. Lukianets // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. — Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 4. - С. 149.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced