Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостями
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено результати досліджень по використанні фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з функціональними властивостями. Вказано умови приготування карамельної маси з використанням фруктози і лактулози. Також визначено глікемічний індекс і сорбційні властивості жувальної карамелі. The paper presents the results of research on the use of fructose and lactulose probiotics in the manufacture of chewing caramel with functional properties. Conditions specified cooking caramel mass using fructose and lactulose. Also the glycemic index and absorption properties of chewing candy.
Опис
Ключові слова
фруктоза, лактулоза, жувальна карамель, функціональний продукт, гігроскопічність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, fructose, lactulose, chewing candies, functional product, hygroscopic
Бібліографічний опис
Мазур, Л. С. Використання фруктози та пребіотика лактулози при виробництві жувальної карамелі з покращеними дієтично-функціональними властивостями / Л. С. Мазур, О. С. Божок, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 p. – К. : НУXT, 2015. – Ч. 1. – С. 136.