Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Встановлено кінетичні закономірності ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю в залежності від технологічних умов проведення процесу.
Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.

Опис

Ключові слова

крохмаль, starch, ферментативне розріджування, кінетика, технологічні умови, enzymatic liquefaction, kinetic, technological conditions, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю / О. М. Майданець, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, В. О. Мірошник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2004. - № 15 - С. 62-64.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced