Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлено кінетичні закономірності ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалю в залежності від технологічних умов проведення процесу.
Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.
Using the methods of computer chemistry studied electronic structure of amylose and amylopectin fragments to identify the conditions of formation of colored substances in the hydrolysis of starch.
Опис
Ключові слова
крохмаль, starch, ферментативне розріджування, кінетика, технологічні умови, enzymatic liquefaction, kinetic, technological conditions, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Дослідження кінетики ферментативного розріджування крохмалю / О. М. Майданець, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, В. О. Мірошник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2004. - № 15 - С. 62-64.