Мафін безглютеновий (Патент на винахід № 107983)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Винахід належить до мафіну безглютенового, що містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатор Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію, причому як камедь містить камедь ксантану, як крохмаль містить крохмаль картопляний, додатково містить борошно амарантове, какао-порошок, лецетин. The invention relates to a gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate, both xanthan gum containing gum as starch comprises potato starch, amaranth further comprising flour, cocoa powder, lecithin.

Опис

Ключові слова

мафіни, гречане борошно, камедь ксантану, целіакія, лецетин, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, muffins, buckwheat flour, xanthan gum, celiac disease, lecithin

Бібліографічний опис

Патент 107983 UA, МПК А23G 3/36 (2006.01) Мафін безглютеновий / Дорохович А. М., Лазоренко Н. П., Омельянченко І. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201303580 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5, 2015 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced