Значення якості для харчових продуктів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчові продукти, продовольча сировина, якість харчових продуктів, food products, raw food, quality of food, пищевые продукты, продовольственное сырье, качество пищевых продуктов
Бібліографічний опис
Гарбаренко, А. Г. Значення якості для харчових продуктів / А. Г. Гарбаренко // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, Київ, 19-20 березня 2015 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2015. – С. 123-125.