Розроблення і виробництво кондитерських виробів, хімічний склад яких відповідає вимогам нутріціології відносно потреб харчування різних груп населення – як одна з головних проблем кондитерської галузі
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Матеріли містять теоретичні обгрунтування необхідності розробки кондитерських виробів зі збалансованим хімічним складом, який відповідає вимогам нутріціології за вмістом макро- та мікронутрієнтів. Приведена модель ідеального харчового продукту у вигляді ієрархічного дерева та формули для розрахунку відповідності окремих харчових продуктів вимогам нутріціології за комплексним показником.
Materials include theoretical rationale for the development of confectionery products with a balanced chemical composition, which meets nutritsiolohiya the content of macro- and micronutrients. Present perfect model of food in a hierarchical tree and formulas for calculating compliance with certain food nutritsiolohiya requirements for comprehensive indicator.
Опис
Ключові слова
кондитерські вироби, кваліметрія, нутріціологія, хімічний склад, комплексний показник, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, confectionery, qualimetry, nutritsiolohiya, chemical composition, composite index
Бібліографічний опис
Дорохович, А. М. Розроблення і виробництво кондитерських виробів, хімічний склад яких відповідає вимогам нутріціології відносно потреб харчування різних груп населення – як одна з головних проблем кондитерської галузі / А. М. Дорохович // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 9–13.