Математичне моделювання та оптимізація параметрів деяких біохімічних процесів у харчовій промисловості
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При побудові нелінійних моделей для дослідження часто використовують метод найменших квадратів, який є основою симплекс-методу в лінійному програмуванні.
When building a non-linear models for studies often use the method of least squares, which is the basis for the simplex method in linear programming.
Опис
Ключові слова
кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., математичне моделювання, оптимізація параметрів, біохімічні процеси, харчова промисловість, math modeling, parameter optimization, biochemical processes, food industry
Бібліографічний опис
Медведєв, М. Г. Математичне моделювання та оптимізація параметрів деяких біохімічних процесів у харчовій промисловості / М. Г. Медведєв, В. В. Листопад, О. М. Мулява // Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі : матеріали Міжнародної науково-методичної конференції, 25 – 26 червня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 143-145.