Удосконалення технології ягідних соків з дикорослих рослин
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дикоростучі рослини є невичерпним джерелом для розширення асортименту продуктів харчування та напоїв лікувально-профілактичного призначення.
Wild plants are an inexhaustible source of diversification for food and beverage preventive purposes.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, дикоростучі рослини, сік, безалкогольний напій, wild plants, juice, soft drink
Бібліографічний опис
Рожко, Ю. А. Удосконалення технології ягідних соків з дикорослих рослин / Ю. А. Рожко, Н. В. Осіпчук // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 21.