Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста. Conducted researches of the influence of the soybean and wheat fibers on the structural and mechanical properties wheat dough`s
Опис
Ключові слова
соєва клітковина, пшенична клітковина, wheat fibers, пшеничне тісто, wheat dough, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Шидловська, О. Б. Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. В. Баляс // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 403.