Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проведено аналіз впливу підкислювачів «Оптимальний-1» і «Оптимальний-2» на фізичні властивості тіста у процесі його формування. Визначено зміну волого- і газоутримувальної здатності, а також формостійкості тіста у процесі бродіння. There was studied the influence of “Optimal-1” and “Optimal-2” acidulants on physical properties of dough. The changing in moisture- and gas-retaining ability as well as dough shape-stability during fermentation have been determined.

Description

Citation

Сильчук, Т. А. Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. – Одеса, 2016. – Т. 10, Вип. 1. - С. 49-53.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By