Розробка технології хліба з використанням хмелю

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію виробництва пшеничних сортів хліба функціонального призначення на хмелевих заквасках без застосування пресованих дріжджів, збагаченого біологічно-активними речовинами хмелю. The developed technology of production of wheat bread of functional purpose on hop leaven without the use of compressed yeast, enriched with biologically active substances of hops.

Опис

Ключові слова

хліб на хмелевих заквасках, препарати хмелю, біологічно-активні речовини, мікрофлора, спосіб, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bread on hop leaven, drugs hops, biologically active substances, microflora, method

Бібліографічний опис

Юрчак, В. Г. Розробка технології хліба з використанням хмелю / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Л. В. Проценко // Науково-технічні розробки та інноваційні технології : матеріали конференції, присвяченої 80-річчю НУХТ. – 3-тє вид., доп. – Київ : НУХТ, 2010. – С. 28.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced