Удосконалення технології формованих картопляних чипсів
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження щодо можливості використання харчових волокон у технології виробництва формованих картопляних чипсів.
The research on the possibility of the use of fiber technology in the production of molded potato chips
Опис
Ключові слова
харчові волокна, dietary fiber, формовані картопляні чипси, molded potato chips, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковтун, А. В. Удосконалення технології формованих картопляних чипсів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. - С. 164.