Застосування нових зернових екстрактів у виробництві пива

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В пивоварінні актуальними проблемами є розширення асортименту і покращення продукції різноманітного призначення. Для цієї мети використовується широкий спектр замінників основної сировини — ячмінного солоду. Це несолоджений ячмінь, кукурудза, рисова січка, пшениця та багато іншої сировини, сиропів, концентратів, екстрактів.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кукурудза, рисова січка, пшениця, пивне сусло, солод, ферменти, кукуруза, рисовая сечка, пивное сусло, ферменты, maize, broken rice, wheat, beer mash, malt, enzymes

Бібліографічний опис

Приймак, О. А. Застосування нових зернових екстрактів у виробництві пива / О. А. Приймак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К. : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 15.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced