Дослідження і розробка способу вирощування хлібопекарських дріжджів з використанням електроактивованої води
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Для проведення досліджень по електрохімічній обробці води та поживних середовищ для культивування дріжджів використовували лабораторний базовий електролізер ємністю аноліта і катодіта по 1,3 дм3 з відстанню між напівпроникною мембраною та катодам і анодом 15 мм. For research on electrochemical treatment of water and nutrient media for culturing yeast using basic laboratory electrolysis anolyte and katodita capacity of 1.3 dm3 for the distance between the semipermeable membrane and the cathode and anode of 15 mm.
Description
Citation
Кулешова, І. М. Дослідження і розробка способу вирощування хлібопекарських дріжджів з використанням електроактивованої води / І. М. Кулешова, В. О. Маринченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 21.