Розроблення способу виробництва сухої комбінованої закваски для технології виробництва квасу
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сушіння є найбільш надійним способом консервування харчових продуктів. В сухих продуктах сповільнюються мікробіологічні процеси, що погіршують їх якість. Найбільш технологічною формою зберігання висушених харчових продуктів є порошкова форма.
Drying is the most reliable method of preserving food. In dry foods slow down microbiological processes that impair their quality. The most technological form of storage of dried foods are in powder form.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, бродильна активність, квас, закваска, бродильная активность, kvass, leaven, fermentation activity
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Розроблення способу виробництва сухої комбінованої закваски для технології виробництва квасу / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. Л. Прибильський // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 17–19 жовтня 2005 р. – Київ : НУХТ, 2005. – Ч. ІІ. – С. 16.