Ефективність змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначалась ефективність процесу змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою за допомогою робочого органу власної конструкції.
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, суміш, змішування, гель, дисперсія, концентрація, смесь, смешивание, дисперсия, концентрация, mixture, mixing, gel, dispersion, concentration
Бібліографічний опис
Доломакін, Ю. Ефективність змішування компонентів рідких неоднорідних систем з твердою дисперсною фазою / Ю. Доломакін, О. Молочко, О. Чепелюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 52.