The automated operational control system for the food industry

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Process food industries represents all measures in which mass, energy and information are transported, transformed or stored. Control system for a process processing industry, in general represents, control elements, sensors and actuators are assigned to the process, they form the base of observation, visualization, diagnosis of the process and the actuators possess the task of intervening into the process in order to achieve the desired result.

Опис

Ключові слова

food industry, control system, operative management, харчова промисловість, система управління, оперативний менеджмент, пищевая промышленность, система контроля, оперативный менеджмент, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Sidletskyi, V. The automated operational control system for the food industry/ V. Sidletskyi // System analysis and information technology: 18-th International conference SAIT 2016, May 30 – June 2 2016 . – Kyiv, 2016. – Р. 316-317.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced