Дослідження та удосконалення технології ароматного спирту з цитрусової сировини
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Однією із основних умов виробництва високоякісних особливих горілок і лікеро-горілчаних напоїв є застосування ароматних спиртів, які надають їм специфічного, притаманного тільки їм присмаку і аромату. Тому удосконалення їх технології з метою збільшення їх виходу і максимального збереження ароматичних речовин вихідної сировини є актуальною проблемою лікеро-горілчаного виробництва.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ароматний спитр, настоювання, ефірна олія лимону, ароматный спирт, настаивания, эфирное масло лимона, aromatic alcohol, infusion, essential oil of lemon
Бібліографічний опис
Борисенко, А. І. Дослідження та удосконалення технології ароматного спирту з цитрусової сировини / А. І. Борисенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, частина 1, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 203-204.