Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатомірного шкалування

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено методику і проведено експертне опитування для визначення важливих технологічних показників хлібопекарського виробництва та ступені їх впливу на якість. напівфабрикатів та готової продукції, отримані дані опрацьовано за допомогою багатомірного шкалування, що дозволило визначити ранги показників для прийняття оптимальних рішень по управлінню. The technique and conducted an expert survey to identify the technological parameters bakery production and degree of their influence on the quality of semi-finished and finished products, the data processed by multivariate shkaluvannya It helps to determine rank indicators for better decision making by management.

Опис

Ключові слова

складний об'єкт управління, експертні методи, кваліметрія, багатомірне шкалування, ранг, факторно-цільовий аналіз, complex object management, expert methods, create multidimensional scales, rank, target-factorial analysis, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Шаруда, С. С. Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатомірного шкалування / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Харчова промисловість. – 2008. - № 6. – С. 19-22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced