Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатомірного шкалування
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено методику і проведено експертне опитування для визначення важливих технологічних показників хлібопекарського виробництва та ступені їх впливу на якість. напівфабрикатів та готової продукції, отримані дані опрацьовано за допомогою багатомірного шкалування, що дозволило визначити ранги показників для прийняття оптимальних рішень по управлінню.
The technique and conducted an expert survey to identify the technological parameters bakery production and degree of their influence on the quality of semi-finished and finished products, the data processed by multivariate shkaluvannya It helps to determine rank indicators for better decision making by management.
Опис
Ключові слова
складний об'єкт управління, експертні методи, кваліметрія, багатомірне шкалування, ранг, факторно-цільовий аналіз, complex object management, expert methods, create multidimensional scales, rank, target-factorial analysis, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Шаруда, С. С. Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатомірного шкалування / С. С. Шаруда, В. Д. Кишенько // Харчова промисловість. – 2008. - № 6. – С. 19-22.