Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сік бузини, який багатий на біологічно активні речовини і має цілющі властивості, може використовуватися як сировина для приготування безалкогольного напою в промисловості; Elderberry juice, which is rich in biologically active substances and has healing properties, can be used as raw material for making soft drink industry.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, безалкогольні напої, нетрадиційна сировина, бузина, сік бузини, яблучний сік, soft drinks, alternative raw materials, elder, elderberry juice, apple juice

Бібліографічний опис

Обща, Л. Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини /Лариса Обща, Валентина Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 228.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced