Темпранільо – перспективний сорт винограду для виробництва вітчизняних вин
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дослідження способів переробки винограду сорту Темпранільо на формування показників якості виноматеріалів.
Research methods of processing grapes Tempranillo on the formation of indicators of quality wine.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, Темпранільо, виноград, вітчизняні вина, переробка, рожеві вина, червоні вина, Tempranillo, grapes, domestic wine, processing, rose wines, red wines
Бібліографічний опис
Орловська, Є. Темпранільо – перспективний сорт винограду для виробництва вітчизняних вин / Є. Орловська, М. Білько, Н. Гречко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 247.