Дослідження впливу рас дріжджів на формування якості рожевих сухих виноматеріалів
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження впливу рас дріжджів на хімічний склад та формування органолептичних показників якості рожевих сухих виноматеріалів;
The influence of yeast races on the chemical composition and the formation of organoleptic quality dry pink wine.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, рожеві сухі виноматеріали, сусло, бродіння, pink wine materials, mash, fermentation
Бібліографічний опис
Мартинюк, Ольга. Дослідження впливу рас дріжджів на формування якості рожевих сухих виноматеріалів / Ольга Мартинюк, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 249.