Дослідження впливу рас дріжджів на формування якості рожевих сухих виноматеріалів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження впливу рас дріжджів на хімічний склад та формування органолептичних показників якості рожевих сухих виноматеріалів; The influence of yeast races on the chemical composition and the formation of organoleptic quality dry pink wine.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, рожеві сухі виноматеріали, сусло, бродіння, pink wine materials, mash, fermentation

Бібліографічний опис

Мартинюк, Ольга. Дослідження впливу рас дріжджів на формування якості рожевих сухих виноматеріалів / Ольга Мартинюк, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 249.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced