Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені досліджування роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння. Установлена залежність температури відпрацьованих газів від продуктивності печі. Величина витрати палива на холостий хід і коефіцієнт холостого ходу печі можуть бути використані в економічних розрахунках, пов'язаних із плануванням роботи печей і підтримки їх у гарячому резерві.
Conducted investigation of the oven with recirculation of combustion products. The dependence of temperature exhaust gas from the furnace productivity. The value of fuel at idle and idle factor ovens can be used in economic calculations related to the planning of furnaces and support them in hot standby.
Опис
Ключові слова
продуктивність, тепловий потік, хлібопекарська піч, відпрацьовані гази, тепловий баланс, ентальпія, performance, heat flux, baking oven, exhaust gases, heat balance, enthalpy, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / В. П. Дідик, О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С. В., 2016. – Вип. 2, Т. 2. – С. 50–52.