Зміна вологовмісту і концентрації цукрів в груші під час сушіння

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У цій роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий метод, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму плода груші, наведено графіки цих змін. Для адаптування традиційних режимів сушіння груші до промислових умов з отриманням продукту високої якості автори досліджували зміну концентрації цукрів та вологи по радіальному перерізу плода.

Опис

Ключові слова

сушіння, груша, вологовміст, цукри, сушка, влагосодержание, сахара, drying, pear, moisture, sugars, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Войцеховський, Д. І. Зміна вологовмісту і концентрації цукрів в груші під час сушіння / Д. І. Войцеховський, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С.В., 2016. – Вип. 2, Т. 2. – С. 30–32.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced