Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 105972)

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Бісквітний напівфабрикат, який містить борошно пшеничне, крохмаль картопляний, цукор-пісок, меланж, есенцію та додатково порошок з ягід ожини. Biscuit cake mix that contains wheat flour, potato starch, sugar, egg, essence and additionally powder with berries blackberry

Опис

Ключові слова

порошок з ягід ожини, berries blackberry powder, бісквітний напівфабрикат, semi-finished biscuit, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 105972, МПК (2016.01) A21D 13/00. Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату / Доценко В. Ф., Шидловська О. Б., Медвідь І. М., Противень А. М. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201510284; заяв. 21.10.2015; опубл. 11.04.2016; Бюл. № 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced