Дослідження та удосконалення процесу зневоднення водно-спиртових сумішей
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, зневоднення, конденсація, бражка, обезвоживания, конденсация, dehydration, condensation, mash
Бібліографічний опис
Чернишова, Л. В. Дослідження та удосконалення процесу зневоднення водно-спиртових сумішей / Л. В. Чернишова, Ю. В. Мельник // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 18.