Дослідження технохімічних показників дозрілої бражки отриманої з використанням ферментних препаратів фірми Dohler
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ферментні препарати, заміс, гідроліз, enzymes, batch, hydrolysis
Бібліографічний опис
Дослідження технохімічних показників дозрілої бражки отриманої з використанням ферментних препаратів фірми Dohler / Л. В. Коваленко, П. Л. Шиян, A. M. Фіщенко, Т. О. Мудрак, М. В. Карпутіна // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. ІІ. - С. 21.