Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату барди
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У виробництві етилового спирту із крохмалевмісної сировини актуальним є питання утилізації післяспиртової барди шляхом повторної її використання на стадії приготування зернових замісів. В дослідженнях для приготування замісів використовували фільтрат барди, який отримували шляхом центрифугування нативної барди на центрифузі марки ОС – 6М із вмістом зважених частинок не більше 1%.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сировина, сусло, барда, wort, raw, bard
Бібліографічний опис
Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату барди / Олексій Андрющенков, Ярослав Боярчук, Тетяна Мудрак, Петро Шиян // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 224-225.